Alterian Bedrijfsprofiel

Naam:
Alterian
Adres:
Naarderweg 16
1217 GL HILVERSUM
Telefoon:
+31 35 625 7890
Website:

Alterian

Alterian-software helpt duizenden marketeers wereldwijd met het optimaliseren van online en offline marketingactiviteiten. Het hoofdkantoor van Alterian is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk te Bristol. Alterian staat genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE:ALN).

De Customer Engagement oplossingen van Alterian zijn gericht op vier hoofdgebieden: Social Media, Content Management, E-mail en Campagne Management & Analytics. Waarbij marketing zelf eigenaar is van de omgeving. Geen lange implementatie cycli, geen grote voorinvesteringen maar overzichtelijke lage jaarlijkse bedragen.

De Alterian-technologie wordt ingezet voor een specifiek marketingvraagstuk of als onderdeel van een geïntegreerd marketingplatform, altijd met analytics en customer engagement met het individu als basis.

Partners
Alterian werkt samen een uitgebreid partnerkanaal. Zij brengen met hun specifieke branchekennis een grote hoeveelheid toegevoegde waarde mee die ervoor zorgt dat onze software zo optimaal mogelijk kan worden ingezet.

Wilt u weten hoe onze oplossingen uw bedrijf verder kunnen helpen?

Bezoek onze website voor meer informatie.

www.alterian.nl/oplossingenNieuws

 • Deze organisatie heeft nog geen nieuws gepubliceerd!
 • Tip
  Gratis Software Informatiepakket?
  • Selectie - en implementatiegids
  • 25 Nederlands beste cases
  • Materiaal van 3-7 leveranciers
  Gratis informatiepakket aanvragen