CRM Partners Bedrijfsprofiel

Naam:
CRM Partners
Adres:
Baron van Nagellstraat 136 m
3771 LL BARNEVELD
Telefoon:
0031 (342) 427090

CRM Partners is toonaangevend in het ontwikkelen, implementeren en beheren van CRM-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics CRM. CRM Partners loopt voorop op het gebied van kennis van dit platform. Die reikt verder dan de technische aspecten alleen. Ook kennis van bedrijfsprocessen en branchespecifieke toepassingen zijn belangrijk bij de inrichting van een CRM-systeem. We zetten business consultancy in om te zorgen dat CRM volledig geïntegreerd wordt in de bestaande bedrijfsvoering én om de klantgerichtheid van een organisatie te vergroten.

Onze oplossingen voorzien in generieke en branchespecifieke toepassingen voor enterprise, ledenorganisaties en professional services als advies- en ingenieursbureaus. We hebben ruime ervaring met grote nationale en internationale CRM-projecten. CRM Partners heeft een groot aantal wereldwijde implementaties bij multinationals succesvol afgerond.

CRM Partners heeft een breed team van zeer ervaren consultants waarin alle kennis van procesanalyse, ontwerp, implementatie tot en met beheer en support is vertegenwoordigd. Naast de inzet van de juiste mensen zijn goed projectmanagement, heldere afspraken en open communicatie de kern van een succesvol project. Wij geloven in de kracht van duurzame klantrelaties.Nieuws

 • Deze organisatie heeft nog geen nieuws gepubliceerd!
 • Tip
  Gratis Software Informatiepakket?
  • Selectie - en implementatiegids
  • 25 Nederlands beste cases
  • Materiaal van 3-7 leveranciers
  Gratis informatiepakket aanvragen